Fra Jorden til Mars - Hvordan ga vi keyboardene til The Martian

  01.03.2017

Alle drømmer om å være på sølvskjermen, men vi hos Nexus Components opplevde det nest beste når et av våre industrielle tastaturer ble omtalt i science fiction blockbuster, The Martian. Starter Matt Damon og regissert av den legendariske Ridley Scott, er filmen sentrert rundt banebrytende space tech, så vi var tydeligvis glad for å levere alle de rover-tastaturene som finnes i mange scener gjennom hele 141 minutters kjøretid.

 

Nedenfor er en kort beskrivelse av hvert produkt i vårt mangfoldige utvalg av industrielle tastaturer, inkludert stjernen av showet, KIF6000-Bx-serien.

 

KIF6000-Bx-serien industrielt opplyst tastatur

 

Neste gang du ser på Martian, se etter KIF64U4-NR-BR-modellen, et funksjonsrikt medisinsk / industrielt tastatur med en JoyStick Cursor Controller. Den fysiske musen på dette produktet har en pålitelig og robust design med en enkel pek og klikk operasjon. Det er heller ingen drivere, så brukerne kan bare plugge inn og spille. Dens bakgrunnsbelyste, robuste og ergonomiske design er også egnet for tøffe omgivelser, noe som kanskje er hvorfor det var foran og midt i Damons tid på Mars!

 

 

 

KI6800-Bx-serien baklyset tastatur

 

KI6800-Bx-serien tilbyr standard 101/104-nøkkelfunksjonalitet i et robust og innovativt kompakt fotavtrykk, noe som gjør den ideell for arbeidsmiljøer hvor plass og portabilitet er et viktig hensyn. Disse OEM-bakgrunnsbelyste og forseglede tastaturene er tøffe nok til å tilfredsstille medisinske, luftfart og militære standarder, mens 2mm-nøkkelen og støpte silikonegummiknapper sikrer en utmerket taktil følelse.



KIO6800-Bx OEM bakgrunnsbelyst tastatur

 

KIO6800-BX-serien kombinerer full bakgrunnsbelysning og et kompakt fotavtrykk med CTIs OrbitalMouse-peker. Musen, som ligger nederst til høyre på KIO6800-Bx, legger til funksjonaliteten og ergonomien til en berøringsplate. Driftfri knappestyring og støpt silikon gummi-overflate gjør det enkelt å bruke og holdbart.

 

KIO7800-Bx Serie OEM opplyst tastatur

 

KIO6800-BX-serien har alle funksjonene til KI6800-BX og KIO6800-Bx sammen med tillegg av tolv funksjonstaster og et eget numerisk tastatur. Det patenterte kompakte fotavtrykket passer godt til tilpassede panelinstallasjoner. Det er valg mellom enten grønn eller rød LED-bakgrunnsbelysning, hver med ti intensitetsnivåer for bruk i arbeidsrom med lavt nivåbelysning.

 

KI6000-BX-serien industriell bakgrunnsbelyst tastatur

 

KI6000-BX-serien er vanntette mini-tastaturer pakket i et anodisert aluminiumskapsel. De kan monteres raskt og enkelt ved hjelp av de forseglede gjengede hullene og skruene, mens gummifødder tillater denne modellen å være trygt montert på alle overflater. Pakningstetning og robust kabinett beskytter det opplyste tastaturet. Ideell for miljøer der utstyr kan bli utsatt for ekstreme forhold.

 

KIO6000-Bx-serien industriell bakgrunnsbelyst tastatur

 

KIO6000-BX-serien har en Orbital Mouse og full størrelse nøkkelfunksjonalitet i et innovativt lite fotavtrykk. De lavtstøpte silikon gummi elastomernøklene, gull over nikkelkontakter og overlegen forsegling kombinerer for å skape en taktil følelse. Perfekt for langvarig drift i en rekke tøffe arbeidsmiljøer.

 

KIO7000-Bx-serien Industrielt opplyst tastatur

 

KIO7000-BX-serien er forseglede belyste tastaturer. Det separate talltastaturet og tolv funksjonstaster er ideelle for datainngang i utfordrende miljøer med dårlig belysning. Robust og slitesterk, KIO7000-Bx kan kjøpes med en rustfritt stålkapsling.

 

KIT6000-BX-serien Industrial Backlit Keyboard med Trackball

 

KIT6000-BX-serien har en 1,3 tommers trackball musepekeren for økt komfort og brukervennlighet. Det er et robust kabinett med pakningsforseglet bunnplate og gjengede hull for valgfri montering, pluss kompakt og full nøkkelfunksjonalitet som finnes i alle våre opplyste industrielle tastaturer.